opinieopinie facebookfacebook DojazdDojazd UEUE

Obiekt

10/10
HotelSystems.pl Ewelina Poznań Bardzo profesjonalna, na wysokim poziomie obsługa.
9.3/10
HotelSystems.pl Arthur Menden (Sauerland)
10/10
HotelSystems.pl JACEK BARLINEK
10/10
HotelSystems.pl Krystyna Szczecin szlafroki i ręczniki w pokoju, bardzo dobre i smaczne posiłki - nie sposób było spróbować wszystkiego :)
8/10 Dobry
Booking.com Dariusz Basen praktycznie niedostępny przed śniadaniem.
10/10 Miejsce godne polecenia
Booking.com Monika Miejsce rewelacyjne, tym bardziej,że personel bardzo miły i kompetentny. Obiekt , szczególnie strefa spa bardzo czysta. Kuchnia bardzo smaczna.Wrócimy ponownie.
10/10 Służbowo, a jednak nad morzem
Booking.com Izydor Rewelacyjna lokalizacja i bardzo normalna cena.
10/10 Wyjątkowy
Booking.com Wioletta Pobyt uważam za bardzo udany, śniadania super, każdy coś wybierze dla siebie, pokoje bardzo ładne i czyste. Bardzo blisko do morza.
4/6 Dobry hotel z drobnymi wadami *
HolidayCheck Detlef Strzeżony parking, hotel ogólnie robi dobre wrażenie. Sprzątanie umiarkowane ale raczej słabe.
6/6 Świetna lokalizacja, super kompleks spa
HolidayCheck Monika Wraz z grupą przyjaciół spędziłam tam 4 dni. Świetna lokalizacja. Super kompleks spa. Piękne i czyste pokoje, smaczne jedzonko i przemiła obsługa to wszystko sprawiło, że chętnie wrócę do tego hotelu.
9/10 „wspaniale!!!”
Booking.com Monika wszystko cudownie, uśmiech nie znikał z ust personelu, cudowne recepcjonistki, przesympatyczna barmanka serwuje przepyszne drinki, pokoje schludne i wygodne, śniadanie świeże i smaczne, cena również cudowna , wszystko na 6+ dziękujemy !!!
9/10 „Kojące SPA”
Booking.com ARES1973 Brak minusów
Bardzo smaczne śniadanie, rewelacja ze po ciężkiej podroży można skorzystać z basenu ,sauny, Wygodne łóżka
10/10 Wyjątkowy
Booking.com Jarosław Doskonały stosunek jakości do ceny. Profesjonalna obsługa , czysto , spokojnie. Miły weekend nad morzem.
10/10 „Bardzo miły zimowy pobyt nad morzem.”
Booking.com Bogusław Duże obłożenie SPA.
Bardzo miły personel, dogodna lokalizacja, cisza i relaks.
7/10 „dobry hotel w przystępnej cenie”
Booking.com Jerzy brak czajnika w pokoju, słabo wyciszone pokoje
możliwość korzystania z basenu i sauny; w pokoju szlafroki; dość dobre śniadanie; czystość; wymiana ręczników
7/10 Dobry
Booking.com Małgorzata Akustyka w łazience- poranny prysznic sąsiada to skuteczna pobudka , zatkana kanalizacja, brak schodów- długie oczekiwanie na windę.
Uprzejmy personel, czysty basen, dobre śniadanie
8/10 „Świetny wybór”
Booking.com Agata Bardzo czysto,znakomita obsługa, dobre i obfite posiłki,świetna lokalizacja tuż obok plaży,zabiegi spa
8/10 „Przyjemny weekedowy relaks”
Booking.com Karola Dwie windy to trochę za mało na tak duży obiekt...
Bardzo przyjemny, kulturalny personel - od recepcji po coctail bar. Smaczne, urozmaicone śniadanie. Ceny w restauracji i barze przystępne. Temperatura w saunie odpowiednia :-)
9/10 Wyjątkowy
Booking.com Iwona kiepski zespół grał na dancingu.
Miły personel , ciekawe atrakcje , basen , jakuzzi i sauna do dyspozycji Było bardzo miło i przyjemnie.
7/10 Dobry
Booking.com Patrycja Przepyszne śniadania!
9/10 „tylko jeden dzień ale niezapomniany”
Booking.com Urszula bardzo miła obsługa, mili ludzie uśmiechnięci i chętni do pomocy, wysoki standard wnętrza hotelu, bardzo fajne spa
10/10 Wyjątkowy
Booking.com Krzysztof ...płatny parking
Bardzo miła obsługa, dobre jedzenie, wyśmienite śniadanie w postaci bufetu szwedzkiego...polcam
9/10 „SUPER Andrzejki!!”
Booking.com MaciejLuckyRiders Wszystko idealnie, przemiły personel, który pozdrawiam, cudowne podejście do dzieci. Fajna zabawa andrzejkowa, wyśmienite menu restauracji a w szczególności kapitalne pierogi i schabowy. SUPER :)
10/10 "Excellent relaxation"
Booking.com Gergő Location is perfect, friendly and helpful staff. Easy to reach, the spa gives the extra bit. Fresh, tasty and more than enough breakfast. Just recommend!!!
10/10 "Jesteśmy bardzo zadowoleni/Sehr zufrieden! :)"
Booking.com Adalbert Super obsługa. Bardzo podobała nam się strefa wellnes i piękny zapach w pokoju. Kilka kroków do plaży. Pyszne śniadanie, duży wybór produktów.
9.5/10
HotelSystems.pl Piotr KOZIEGŁOWY Obsługa super - wszyscy bardzo mili i uczynni; bardzo miłe pisemne powitanie w pokoju wraz ze słodko - owocowym poczęstunkiem; pełen serwis dla dzieci; wyżywienie bardzo dobre i do woli, chociaż ciepłe dania śniadaniowe mniej urozmaicone niż w latach ubiegłych; bardzo fajne codzienne atrakcje dla dzieci i dorosłych w cenie - zgodnie z ofertą; basen i sauny niezmiennie super; codzienny serwis sprzątający; sala fitness dobrze wyposażona; Ogólnie super!!! Hotel na wysokim poziomie dbający o swoich gości. Bardzo dziękujemy za wszystko:)
Mały minus notuje zajmowany przez nas w tym roku pokój, gdyż po raz pierwszy dało się w nim odczuć upływ lat: trochę wyplamiona wykładzina, uszkodzony zamek w toalecie. Szkoda również, że hotel nie posiada pokoi z tzw. łóżkiem małżeńskim.
9.7/10
HotelSystems.pl Anna Bolesławiec Wszystko starannie dopracowane. Można dobrze wypocząć z pięcioletnim dzieckiem.
Brak programu tv z bajkami dla dzieci.
10/10
HotelSystems.pl Łukasz Sosnowiec Brak tłoku na jadalni i basenie
9/10
Opinie dodane przez hotel Piotr Obsługa super - wszyscy bardzo mili i uczynni; bardzo miłe pisemne powitanie w pokoju wraz ze słodko - owocowym poczęstunkiem; pełen serwis dla dzieci; wyżywienie bardzo dobre i do woli, chociaż ciepłe dania śniadaniowe mniej urozmaicone niż w latach ubiegłych; bardzo fajne codzienne atrakcje dla dzieci i dorosłych w cenie - zgodnie z ofertą; basen i sauny niezmiennie super; codzienny serwis sprzątający; sala fitness dobrze wyposażona; Ogólnie super!!! Hotel na wysokim poziomie dbający o swoich gości. Bardzo dziękujemy za wszystko:)
Mały minus notuje zajmowany przez nas w tym roku pokój, gdyż po raz pierwszy dało się w nim odczuć upływ lat: trochę wyplamiona wykładzina, uszkodzony zamek w toalecie. Szkoda również, że hotel nie posiada pokoi z tzw. łóżkiem małżeńskim.
7/10 Dobry
Booking.com Agata Strasznie wolno działające windy, brak czajnika w pokoju, brak brodzika dla dzieci na basenie,
Miły personel, dobra lokalizacją, smaczne posiłki, czysto.
10/10
Opinie dodane przez hotel Iwona Drodzy Państwo,
Piszemy do Panstwa by podziekowac za wyjatkowa obsluge jakiej doswiadczylismy w Waszym hotelu.
Bylismy goscmi na sniadaniu Wielkanocnym.
Potrawy i obsluga byly znakomite.
Inne firmy moga sie wzorowac na Waszym hotelu bo w dzisiejszych czasach niestety obsluga klienta w wielu firmach gastronomicznych czy handlowych nadal pozostawia wiele do zyczenia.
Obsluga w Waszej restauracji i recepcji jest na najwyzszym poziomie i zasluguje na duza pochwale.
Moze to dziwic ale naprawde rzadko sie zdarza byc obsluzonym przez mila,usmiechnieta i przyjaznie nastawiona osobe a w Waszym hotelu taki serwis jest zapewniony.
Chcielibysmy takze serdecznie podziekowac Pani Recepcjonistce,ktorej zyczliwosc pozwolila nam na wydrukowanie odprawy na samolot.
Taka zaloga to prawdziwy skarb i piekna wizytowka dla firmy.
Gratulujemy takiej zalogi i jeszcze raz dziekujemy za przemila obsluge i pyszny posilek.
Zyczymy sukcesow i samych milych klientow.
Pozdrawiamy serdecznie caly zespol.
Iwona i Jarek
4/5 Hotel godny polenienia:)
TripAdvisor Ewa D. Bardzo miły hotel. Czysto, pyszne jedzenie i przemiła obsługa. Byłam na Boże Narodzenie, cudowny czas relaksu. Na uwagę zasługuje fakt,że pozwolona nam korzystać z basenu już po zakończeniu doby hotelowej i oddaniu pokoju. Są elastyczni i życzliwi. Na pewno tam wrócę. Pozdrawiam ciepło:)
10/10 Wyjątkowy
Booking.com Wioletta Polska Rewelacja,polecam jak najbardziej, pyszne posiłki, czyściutko, wysoki standard! Wypoczynek na najwyższym poziomie!
8.8/10 Świetnie wypoczeliśmy
Booking.com Ewa Polska Oddzielenie części sypialnej od rekreacyjnej.Ośrodek przestronny.Miły i fachowy personel.Dobre jedzenie.
7.5/10
HotelSystems.pl Małgorzata Poznań położenie hotelu
10/10
HotelSystems.pl KAROLINA ŻARY
10/10
HotelSystems.pl RAFAŁ GRODZISK WIELKOPOLSKI Bardzo miła obsługa,czystość,oraz świetna zabawa w sobotni wieczór.
10/10
HotelSystems.pl Agnieszka Jelenia Góra
9.3/10
HotelSystems.pl Miroslawa Pyrzyce bardzo dobre spa,obsługa profesjonalna,
9.7/10
HotelSystems.pl Jacek Bydgoszcz Jakość wykonywanych zabiegów,bardzo miła i kompetentna obsługa,zaplecze SPA,wyżywienie.
9/10
HotelSystems.pl Tomasz Poznań Wyśmienite śniadania, basen, sauny, obsluga
9.7/10
HotelSystems.pl Arkadiusz Szczecin Miła obsługa, pyszne jedzenie.
9.8/10
HotelSystems.pl Małgorzata Rzepin SPA ma wszystko co niezbędne do relaksu, świetna lokalizacja..ale to przede wszystkim fantastyczna, uśmiechnięta i pomocna obsługa i pracownicy gabinetu SPA tworzą niezapomnianą atmosferę. Lomi lomi..odlot :) Człowiek zapomina o codziennych problemach.. i chyba o to w tym wszystkim chodzi! Wrócimy tam na 100 %.
10/10
HotelSystems.pl Cezary Szczecin Bardzo miła, profesjonalna, zaangażowana obsługa. Czuliśmy się, jak byśmy byli jedyni i najważniejsi.
Widzieliśmy, że wszyscy pracownicy z którymi mieliśmy kontakt lubią to co robią - właściwi ludzie na właściwym miejscu (przemiła barmanka, uśmiechnięta recepcjonistka SPA i recepcji, panie od zabiegów i kosmetyczka oraz obsługa restauracji, nawet panie które sprzątały były uśmiechnięte :) )
10/10
HotelSystems.pl AGNIESZKA Żary Wspaniała, życzliwa obsługa
8.7/10
HotelSystems.pl Patryk Mielęcin
10/10
HotelSystems.pl Joanna Szczecin
9.7/10
HotelSystems.pl MARIUSZ GORZÓW WLKP.
8.3/10
HotelSystems.pl Anita Hamburg bylo bardzo milo
10/10
HotelSystems.pl thaddäus iserlohn moim zdaniem punktowanie nic nie daje. caly hotel wraz z ludzmi ktorzy tam pracuja zasluguje na 10 punktow.pakiet boze narodzeniowy wraz z swiatecznym wystrojem byl z powodzeniem w 10 punktowej skali wypelniony.dziekujemy.
9.7/10
HotelSystems.pl Irena Hannover obsluga mila atmosfera,pozdrawiam wszystkie Panie
10/10
HotelSystems.pl Magdalena Wałcz Bardzo miła obsługa, dobre i obfite śniadania, fajny i praktyczny kącik zabaw dla dzieci, praktyczne ręczniki, które otrzymuje się na basenie
7/10
HotelSystems.pl Katarzyna Świdwin
10/10
HotelSystems.pl Eliza Osiecznica Przemila obsługa w barze i restauracji,smaczne i obfite jedzenie
10/10
HotelSystems.pl Bernarda Jelenia Góra Wszystko brak minusów
9.2/10
HotelSystems.pl Mirosław 019 obsługa basenu i ratownika , miła obsługa Pań w Recepcji , rzadko spotykana w hotelach , jest ok.
9.3/10
HotelSystems.pl Karolina Poznań Wygodne, duże pokoje. Ciepło (pobyt w listopadzie). Pyszne śniadania i obiady.
9.5/10
HotelSystems.pl Mateusz Wrocław Czystość i wystrój pokoi
8.8/10
HotelSystems.pl Michał Mrowino Restauracja, bar i obsługa
10/10
HotelSystems.pl Monika Gorzów Wlkp. 1.Bardzo miły i profesjonalnie przygotowany do pracy personel obiektu.
2. Cisza i spokój pomimo dużej ilości gości
9.3/10
HotelSystems.pl Elżbieta Lwówek Sląski Miła obsługa hotelowa a szczególnie panie w Barze:)
9.5/10
HotelSystems.pl Kamila Szczecin taras na dachu - coś wspaniałego !
9/10
HotelSystems.pl Robert Büdelsdorf Wszystko
10/10
HotelSystems.pl Jacek Barlinek Wszystko. Począwszy od obsługi na wyżywieniu kończąc.
8.7/10
HotelSystems.pl Magdalena Drezdenko Przede wszystkim bardzo miła obsługa. Pyszne jedzenie. Możliwość wypożyczenia rowerów.
9.7/10
HotelSystems.pl Joanna Bielsko-Biała Bardzo miła obsługa,czysto i przyjemnie.Możliwość skorzystania z basenu i sauny,smaczne jedzenie.
9.7/10
HotelSystems.pl Cecylia Kielcza
9/10
HotelSystems.pl Ryszard Koziegłowy Jeździmy od kilku lt. Prawie wszystko jest ok.
10/10
HotelSystems.pl Ewa Szczecin
9.8/10
HotelSystems.pl Emilia IŃSKO
9.7/10
HotelSystems.pl Katarzyna Jelenia Góra Czysty, przestronny pokój, bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie, cudowny personel. Na pewno jeszcze odwiedzimy ten hotel :)
10/10
HotelSystems.pl Katarzyna Zielona Góra
8.8/10
HotelSystems.pl Aneta Pasikurowice
9.5/10
HotelSystems.pl Irena Hannover jestem ogolnie zadowolona i napewno skorzystam jeszcze nie raz polecam
10/10
HotelSystems.pl Dorota Otyń
10/10
HotelSystems.pl Renata Otyń miła obsługa
9.3/10
HotelSystems.pl Lesław Gołcza
9.2/10
HotelSystems.pl Dariusz Łobez
9.2/10
HotelSystems.pl HENRYK POZNAŃ ORGANIZACJA I KULTURA OBSŁUGI W RESTAURACJI
10/10
HotelSystems.pl Janusz Ahnsbeck
10/10
HotelSystems.pl Eugenia SZCZECIN Obsługa hotelu oraz gastronomi.
9/10
HotelSystems.pl Monika Poznań duże pokoje de lux
9/10
HotelSystems.pl Ewa Wrocław
8.8/10
HotelSystems.pl Katarzyna Śwdwin Sympatyczni pracownicy, czystość, smacze jedzenie
10/10
HotelSystems.pl Paulina Gryfino wszystko, rewelacja i mila obsluga
9.5/10
HotelSystems.pl Klaudia Częstochowa
9.7/10
HotelSystems.pl Marta Ostrów Wlkp wszystko sie podobało, najlepszy hotel w jakim byłam do tej pory.
10/10
HotelSystems.pl Łukasz Szczecin
7.7/10
HotelSystems.pl Krzysztof Warszawa
8.3/10
HotelSystems.pl Katarzyna Mierzyn
9.3/10
HotelSystems.pl Magdalena Szczecin Cisza,kultura personelu.
9.3/10
HotelSystems.pl Agnieszka Szczecin
9.8/10
HotelSystems.pl Anna Bad Vilbel Najbardziej mila obsluga a Szczegolnie Pani Ala z Baru
9.2/10
HotelSystems.pl renata chojna Byłam z dziećmi trzy dni.Jesteśmy zachwycone.Wszystko na wysokim poziomie.Pokoje,wyżywienie-6 z plusem.
10/10
HotelSystems.pl Aneta Drezdenko Bardzo miła obsługa i świetne jedzienie. Jeszcze kiedyś Tu wrócę.
9.2/10
HotelSystems.pl Patryk Mielęcin
10/10
HotelSystems.pl urszula jelcz-laskowice Bliskość plaży, cisza i spokój. Hotel spełnił moje oczekiwania a pakiet żywieniowy super!
9.7/10
HotelSystems.pl Robert Dziwiszów Ceny bardzo przystępne na przeciętną polską "kieszeń", obsługa uśmiechnięta, życzliwa(pozdrawiamy Panią Alicję z coctailbaru), śniadania wyśmienite. Pokoje i basen czyste. Polecam. Za rok znów przyjedziemy :)
Robert, Jelenia Góra
10/10
HotelSystems.pl Aleksandra Mierzyn
9.7/10
HotelSystems.pl Małgorzata Kraków (Kraków-Podgórze)KRAKÓW Brdzo nam sie hotel podobał, bardzo miła obsługa, duże pokoje.
9.8/10
HotelSystems.pl AGNIESZKA ŻARY Polecam każdemu! Hotel czyściutki, obsługa bardzo miła. Zimą bardzo cieplutko. Po mroźnych spacerach, kąpielach na basenie miło wracać do pokoju. Posiłki bardzo smaczne, niczego nie brakowało.
10/10
HotelSystems.pl Halina ŁAGÓW
10/10
HotelSystems.pl Joanna Szczecin
10/10
HotelSystems.pl Łukasz Szczecin
9.5/10
HotelSystems.pl Anna Szczecin
9.5/10
HotelSystems.pl Rafał Gorzów Wielkopolski
9.3/10
HotelSystems.pl Beata Rehna wszystko nam sie podobalo
10/10
HotelSystems.pl Wojciech Malanów
10/10
HotelSystems.pl Wojciech Malanów
8.7/10
HotelSystems.pl Ewa Hamburg Bardzo mila i komunikatywna obsluga ,wspaniala kuchnia bardzo smaczna .
10/10
HotelSystems.pl Barbara Police
7/10
HotelSystems.pl Jacek Szczecin obsługa
10/10
HotelSystems.pl Ireneusz Kamienna Góra Jak zwykle w hotelu wszystko w porządku, obsługa hotelu na bardzo wysokim poziomie, bardzo miła i pomocna, hotel godny polecenia!!!
10/10
HotelSystems.pl Karolina Wędrzyn Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie i bez ograniczeń. Pokoje na wysokim poziomie, łazienki bardzo dobrze wyposażone. Idealne miejsce dla rodzin. Super położenie, blisko morza.
8.3/10
HotelSystems.pl Bozena Szczecin
10/10
HotelSystems.pl Renata Wałbrzych Miła,kompetentna obsługa,doskonałe wyżywienie-każdy znalazł coś pysznego dla siebie.,Bardzo czysto,pokoje sprzątane codziennie,wraz z wymianą ręczników.Kompleks basenowy w sam raz,nic dodać nic ująć. Ocena 10/10 myślę,że nie jest przesadą.
9/10
HotelSystems.pl Michał Mrowino
10/10
HotelSystems.pl Aneta Dębno
7.8/10
HotelSystems.pl Agnieszka Międzychód
9.5/10
HotelSystems.pl Beata Kościan Obsługa hotelu bardzo miła, pomocna, pełen profesjonalizm. Bardzo smaczne jedzenie w restauracji. Panie w barze bezbłędnie odczytują potrzeby i oczekiwania klientów. Bardzo fajny wieczorek taneczny. Pokoje przytulne, milutkie szlafroczki i ręczniki. Duży plus- przez nieuwagę zostawiłam część mojej garderoby w pokoju, po moim telefonie została odesłana bez kosztów. Dziękuję bardzo.
10/10
HotelSystems.pl Ireneusz Kamienna Góra zaciszne położenie hotelu, czystość, miła obsługa, doskonałe potrawy....
9.7/10
HotelSystems.pl Lukasz Wolczkowo Jedzienie, obsluga, atmosfera, polecam mocno :)
10/10
HotelSystems.pl Anna szczecin Restauracja, szeroka gama menu, czystość, obsługa
9.7/10
HotelSystems.pl Grażyna Sosnowiec Hotel blisko plaży, obsługa na najwyższym poziomie - grzeczna, w każdej chwili pomocna, super strefa basenowa, jedzenie dla każdego coś dobrego
9.3/10
HotelSystems.pl Stanisław Warszawa Wyżywienie i obsługa
9.3/10
HotelSystems.pl Paweł Gozdnica bogaty bufet,
8.5/10
HotelSystems.pl Janusz Laski
10/10
HotelSystems.pl Mieczysław Siedlisko
9/10
HotelSystems.pl IRENEUSZ Wołomin przesympatyczna obsługa, pyszna oferta śniadaniowa, czystość
8/10
HotelSystems.pl Eva Viernheim Blisko do morza, profesjonalna obsluga'pyszne jedzenie,
10/10
HotelSystems.pl marzena stargard
9.3/10
HotelSystems.pl Ewelina Bolesławiec Uprzejmy personel w sposób naturalny, a nie "zapłacony", jak w innych hotelach
Animacje dla dzieci
Położenie w spokojnej okolicy, ale w niewielkiej odległości od centrum miasta
Basen, zadbany, prawie pusty
10/10
HotelSystems.pl Piotr Bieruń Hotel doskonały pod każdym względem. Obsługa, kuchnia, pokoje i czystość na najwyższym poziomie. Pyszne posiłki!!!!! Na pewno tam wrócimy!!!!!
10/10
HotelSystems.pl joanna karsko
10/10
HotelSystems.pl EWELINA BOLESZKOWICE
7/10
Booking.com Agata Miły personel, dobra lokalizacją, smaczne posiłki, czysto.
Strasznie wolno działające windy, brak czajnika w pokoju, brak brodzika dla dzieci na basenie,
9.8/10
HotelSystems.pl Magda Stobno
8/10
Booking.com Mirosław Domowa atmosfera kompaktowego hotelu. Uprzedzająco sympatyczna obsługa. Ładne wykończenie. Zieleń wokół mimo, że blisko wszędzie. Fajne SPA z widokiem na zieleń. Szlafrok w pokoju i ręczniki w SPA to uprzyjemnia pobyt. Parking płatny ale wygodny - auto w cieniu.

Jedyna rzecz, która jednak dla mnie - alergika była uciążliwa to urządzenie dmuchające zapachem gdy wchodziło się do łazienki.

10/10
HotelSystems.pl Artur Choszczno
7.5/10
HotelSystems.pl Rafal Szczecin
7/10 Fajnie, ale bez szału
Booking.com Konrad - dogodna lokalizacja,
- czystość,
- sala fitness i basen w cenie,
- szlafroki w pokojach,

- cienkie ściany - słyszeliśmy chrapanie z pokoju obok...,
- słabe śniadanie - tylko 1 danie na ciepło (jajecznica), kilka rodzajów szynek, ser, płatki i koniec.
8/10 Kolejny pobyt w ciągu kilku lat i stałe doskonalenie usług
Booking.com Maksymilian Właściwie nie mam uwag.

Utrzymywanie przez lata dobrego standardu, pomimo położenia nieco na uboczu, to spokój, obsługa zapewnia miły wypoczynek.
10/10 "super hotel ze znakomitym jedzeniem"
Booking.com Bogumiła Dodatkową oplata za parking
Obsługa bardzo miła, pokoje pachnące i czyste, wnętrza gustownie wykończone, śniadanie pyszne
10/10
HotelSystems.pl Ireneusz Kamienna Góra To był już mój czwarty pobyt w tym hotelu w tym roku i zapewne nie ostatni. Mogę ten hotel polecić wymagającym gościom, miła obsługa, czystość i urozmaicenie jedzenia sprawiają, że pobyt w tym hotelu, to naprawdę przyjemność. Uwadze nie może umknąć również fakt, iż położenie hotelu jest idealne i powinno zadowolić praktycznie wszystkich, zarówno tych, którzy szukają spokoju (położenie w lesie), jak również tych, którzy szukają rozrywki, ponieważ po kilku przecznicach zaczyna się deptak i prawdziwe nadmorskie życie rozrywkowe.
pozdrawiam serdecznie. Ireneusz.
8.5/10
HotelSystems.pl Bozena Hilden
9.8/10
HotelSystems.pl Ireneusz Szczecin Miła obsługa w recepcji oraz restauracji i cocktail barze, sala fitness, basen oraz wygoda w pokoju.
10/10
HotelSystems.pl Zbigniew Szczecin Bardzo miła obsługa rzetelna i skrupulatna .czyściutkie i pachnące pokoje
8.8/10
HotelSystems.pl jacek Eschede bardzo mila i kompetentna obsluga.
10/10
HotelSystems.pl Adam Oborniki Śląskie
10/10
HotelSystems.pl Adrian Kunice wszystko
8.8/10
HotelSystems.pl Paweł Czarne
10/10
HotelSystems.pl Ireneusz Kamienna Góra Wszystko na najwyższym poziomie, od miłej i uśmiechniętej pani, która sprząta, poprzez wspaniałą kuchnię kończąc na wspaniałym Spa.. Gorąco pozdrawiam!
10/10
HotelSystems.pl Bartosz Police Ładne pokoje, smaczna kuchnia, sympatyczna i profesjonalna obsługa
10/10
HotelSystems.pl Marian Bolesławiec
8.8/10
HotelSystems.pl Beata Joanna Rehna Zabiegi i posilki sa po prostu sensacyjne
8.8/10
HotelSystems.pl Beata Lübeck Położenie hotelu, obsługa, sauny, wyżywienie,
10/10
HotelSystems.pl Łukasz Szczecin
9.7/10
HotelSystems.pl Monika polkowice
10/10
HotelSystems.pl Ireneusz Kamienna Góra Bardzo czysty Hotel w dobrym położeniu, obsługa hotelu bardzo miła i zawsze uśmiechnięta, byłem w tym hotelu już drugi raz i z pewnością wiosną znów tam zawitam, gorąco polecam!!!
8.7/10
HotelSystems.pl Jonathan Drzonków-Racula
8.8/10
HotelSystems.pl Daniel Suchań
9.8/10
HotelSystems.pl Anna Rzepin
9.2/10
HotelSystems.pl Paulina poznań
9.8/10
HotelSystems.pl Barbara Nowogard
9.5/10
HotelSystems.pl Krzysztof Toporów
8/10
HotelSystems.pl Dariusz Szczecin
10/10
HotelSystems.pl Patryk mielęcin
8.3/10
HotelSystems.pl Jacek Szczecin
9.8/10
HotelSystems.pl Małgorzata Świnoujście Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Wyżywienie bardzo smaczne w przystępnych cenach.
10/10
HotelSystems.pl daniel szczecin Bardzo miła obsługa, to przede wszystkim....:-)
10/10
HotelSystems.pl Agnieszka Świdwin Miejsce idealne na pobyt z dziećmi, świetne wyżywienie, przytulne pokoje, miła obsługa
9.5/10
HotelSystems.pl Katarzyna Lubin Polecam wszystkim, którzy planują urlop z dziećmi, to najlepsze miejsce.
10/10
HotelSystems.pl ALINA GOSTYŃ Bardzo czyste pokoje. ogólnie cały hotel. Bardzo miła obsługa hotelu. Super jedzenie.
8.8/10
HotelSystems.pl Joanna Szczecin
10/10
HotelSystems.pl Piotr Wrocław Serwowane przez Pana Sławomira w Koktail Barze pyszne kawy i drinki. Prawdziwy wysokiej klasy profesjonalista. Najwyższa ocena.
8.7/10
HotelSystems.pl Piotr Szczecin ładne i czyste pokoje oraz łazienki, przestronne balkony
10/10
HotelSystems.pl Maria Oświęcim Jesteśmy zadowoleni z pobytu w Hotelu, obsługa jest bardzo miła
9.5/10
HotelSystems.pl Natalia Granowo Bardzo miła obsługa. Panie w recepcji życzliwe i zawsze uśmiechnięte. Pokój był przytulny i czysty. Czuliśmy się jak w domu.
10/10
HotelSystems.pl Marek Bezrzecze Profesjonalny i przemiły personel, czystość pokoi.
5.7/10
HotelSystems.pl Marta Wałbrzych
8.8/10
HotelSystems.pl Teresa Szczecin Usytuowanie hotelu, dostępny parking, smaczne i różnorodne posiłki, bardzo miła obsługa restauracji.
9.7/10
HotelSystems.pl Rafał Czaplinek Ogólnie było fajnie, miło i impreza 5 lecia na 6, dzieciaki wniebowzięte.
9.7/10
HotelSystems.pl Rafał Czaplinek Ogólnie wszytko OK, Impreza 5 lecia SUPER szczególnie dla dzieciaków.
10/10
HotelSystems.pl Karolina Sulechów Bardzo miła obsługa personelu oraz wspaniałe jedzenie. Hotel przyjazny dzieciom.
10/10
HotelSystems.pl Rafał Przeźmierowo spokój i położenie
10/10
HotelSystems.pl Przemysław Zatonie
9.2/10
HotelSystems.pl Izabela Gorzów Wlkp. Miła obsługa, profesjonalizm
8.5/10
HotelSystems.pl Katarzyna Surbiton pokoje, bar
10/10
HotelSystems.pl Damian Chociwel
6.8/10
HotelSystems.pl Richard Kassel
9.7/10
HotelSystems.pl Witold Gryfino
9.2/10
HotelSystems.pl Urszula Stargard Szczecinski Jestem zadowolona ze wszystkiego ale najbardziej z obsługi. Cenię u Was to iż można porozumieć się co do godzin otrzymania pokoju i jego opuszczenia. Jest to niejednokrotnie bardzo ważne z przyczyn obiektywnych( np. możliwość dojazdu}. Panie z recepcji bardzo uczynne- znalazły czynna aptekę w święta, zamówiły taxi itp. Korzystałam z różnych SPA ale wróciłam do Was i Bagińscy Pobierowo. Super, że są szlafroki w pokojach.Pozdrawiam.
10/10
HotelSystems.pl Ryszard Szczecin Całość w bardzo dobrym stylu - nie mam negatywnych opinii
9.3/10
HotelSystems.pl Piotr Wrocław Restauracja - dobra organizacja posiłków - forma bufetu i godziny ich serwowania,
Bar - bardzo dobra kawa i świetne drinki,
Dobra koordynacja pracy hotelu.
9.7/10
HotelSystems.pl karol wolsztyn miła oraz profesjonalna obsługa
9.8/10
HotelSystems.pl Andrzej Poznań Przy odpowiedzi na pyt. 4 i 5 wziąłem pod uwagę basen i saunę, gdyż nie korzystałem z innych form SPA.
8/10
HotelSystems.pl Michał Goleniów trochę czasu minęło, nie pamiętam szczegółów. Ale było miło.
10/10
HotelSystems.pl Marcin Szczecin
9.8/10
HotelSystems.pl Anna Gorzów Wielkopolski Bardzo miła obsługa recepcji i sali restauracyjnej, ogólna miła atmosfera wśród gości hotelowych, uroczysta Wigilia i atmosfera, która nie odbiegała od domowej.
7.5/10
HotelSystems.pl Katarzyna Sala fitness
10/10
HotelSystems.pl Ryszard Szczecin Jest wszystko ok.
10/10
HotelSystems.pl Lidia Ryczywół
8.2/10
HotelSystems.pl Mariusz Choszczno
9.5/10
HotelSystems.pl Olga Poznań Bardzo miła obsługa, troska o dzieci m.in kącik zabaw przy restauracji, duży pokój, b. dobre jedzenie, ładnie położony - blisko morza.
9.5/10
HotelSystems.pl Halina i Dorota Jelenia Góra Miłe Panie w recepcji, bliskość plaży, bogate śniadania.
9.5/10
HotelSystems.pl Marta Kostrzyn nad Odrą Przemiła obsługa i pakiet pobytowy last minute oraz wieczorki grillowe.
10/10
HotelSystems.pl Agnieszka Poznań
10/10
HotelSystems.pl Agnieszka Poznań
5.5/10
HotelSystems.pl Bogumiła Legionowo Miły personel hotelu.
10/10
HotelSystems.pl Kamila Jestem bardzo zadowolona z całego pobytu w Hotelu SPA Bagiński i Chabinka. Niezapomniane wakacje. Byliśmy z małym dzieckiem (8 mies.) a hotel postarał się aby ten pobyt był naprawdę udany. Możliwość darmowego wypożyczenia akcesoriów dla dzieci dużo ułatwiła.
Dziękujemy i mamy nadzieję, że znów skorzystamy z usług hotelu w Międzyzdrojach i z portalu wySPA zdrowia.
9.5/10
HotelSystems.pl Marta Szczecin Obsługa w 100% nastawiona na klienta.
8.8/10
HotelSystems.pl Melania Krzeszów Bardzo fajny obiekt położony w cichym miejscu, a jednocześnie blisko plaży. Miła obsługa, czysto. Dobra kuchnia, wszystko świeże. Jedyny mały minus to basen a właściwie basenik o małych gabarytach. Reszta bez zarzutu.
8.2/10
HotelSystems.pl Dorota Kutno
10/10
HotelSystems.pl Henryk Kłodawa Miła obsługa, jedzenie wyśmienite. wszystkim gorąco polecamy!! Jak Międzyzdroje to tylko w tym hotelu!!
9.7/10
HotelSystems.pl Eugenia Lübbenau Wszystko nam się podobało: pokoje, wyżywienie, pool, sauna.
9.5/10
HotelSystems.pl Leokadia Lipno Hotel bardzo czyściutki, przyjazny, obsługa miła i uprzejma. Pokoje przestronne z balkonami, bardzo czyste i pachnące. Wyżywienie super. Kameralna jadalnia i ekskluzywny bar z wyśmienitą obsługą. POLECAM.
9.7/10
HotelSystems.pl Luiza LIPNO Hotel czyściutki, pokoje przestronne, przyjemny świeży zapach, wygodne balkony, restauracja (bar) świetna, obsługa bardzo miła zarówno dla dorosłych jak i dla małych dzieci. Wyżywienie super, nigdy niczego nie brakowało. Polecam wszystkim, którzy chcą odpocząć w komfortowych warunkach za niezbyt wygórowaną cenę.
9.5/10
HotelSystems.pl Marzena LIPNO Bardzo przyjazny hotel, bardzo zadbany, czysty. Wyżywienie bardzo dobre. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Polecam w 100%. Marzenka.
9.2/10
HotelSystems.pl Izabela Police Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pomimo tego, że większość gości to Niemcy nie odczuwa się absolutnie żadnej różnicy w traktowaniu Polaków. Jedzenie fantastyczne, na bieżąco uzupełniane, duży wybór. Sejf i lodówka w pokoju. Szlafroki w cenie i ręczniki na basenie - duży plus!
7.7/10
HotelSystems.pl Marta Wałbrzych Miła atmosfera, uprzejma obsługa, bardzo dobre śniadania.
8.3/10
HotelSystems.pl Iwona Podobał mi się basen oraz sauna i łaźnia parowa. Fakt zorganizowania wieczorku tanecznego również przemawia na plus. Kuchnia smaczna i dogodne godziny wydawania posiłków. Obsługa w restauracji i w barze bardzo miła i fachowa. Miła atmosfera.
10/10
HotelSystems.pl Krystyna Sinsheim Bardzo miły personel! Hotel i obsługa na wysokim poziomie. Personel restauracji i baru bardzo uważny.
8.3/10
HotelSystems.pl Wiesław Wałbrzych najbardziej zapamiętamy obsługę hotelu - uprzejmi, okazujący szacunek,pomocni,dyskretni
9.3/10
HotelSystems.pl Adam Stargard Szczeciński
10/10
HotelSystems.pl Małgorzata Dębno miła obsługa , super wyżywienie , czyste i przestrzenne pokoje
9.7/10
HotelSystems.pl Małgorzata Nowogard
9.7/10
HotelSystems.pl maksymilian szczecin Miła grzeczna i uczynna obsługa, położenie z dala od promenady i otoczenie wśród drzew oraz uruchomienie letmiego ogródka co jest dobrym pomysłem.
9.3/10
HotelSystems.pl Mariusz szczecin
10/10
HotelSystems.pl Małgorzata Poznań pokój, pościel - super,
obsługa hotelu - na wysokim poziomie,
wyżywienie - extra
9.7/10
HotelSystems.pl Sylwia Leszno cisza, spokój, miła obsługa, dobre jedzenie, ładny wystrój hotelu
9.8/10
HotelSystems.pl Lukasz Oslo
8.8/10
HotelSystems.pl Marcin Szczecin
8.2/10
HotelSystems.pl BOGUSŁAWA KIELCE
9.2/10
HotelSystems.pl Mariusz Froland
9.7/10
HotelSystems.pl Beata Kraków Hotel na bardzo wysokim poziomie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje super wyposażone i czyste, regularnie sprzątane. W pokoju lodówka, sejf. Duży przestronny balkon. Możliwość wypożyczenia szlafroków, leżaków, parawanu w przystępnej cenie. W basenie woda bardzo czysta. Kompleks SPA na wysokim poziomie. Jedzenie dobre, może troszkę mało urozmaicone. Mi osobiście brakowało bardzo czajnika w pokoju, ponieważ rano lubię zrobić sobie kawę :-)
10/10
HotelSystems.pl Szymon Szczecin
8.2/10
HotelSystems.pl Robert Częstochowa
9.7/10
HotelSystems.pl Irena Poznań Położenie, przestronność, bardzo miła obsługa, swojska atmosfera, basen
9.2/10
HotelSystems.pl Łukasz Oslo
9.3/10
HotelSystems.pl maksymilian szczecin Położenie w pewnej odległości od centrum ( hałasów,śpiewów wczasowiczów) w otoczeniu drzew. Łatwość wewnętrznej komunikacji i pełna dostępność do basenu przez 12 godzin.
8.8/10
HotelSystems.pl Magdalena Szczecin