Menu Serwowane

  • pl
  • en
  • de

Zestaw 1

MENU SERWOWANE – zestaw nr 1 – cena: 70,-zł za osobę

Zupa:
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Danie główne:

Tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami podany
z talarkami ziemniaków oraz bukietem warzyw gotowanych z migdałami
Deser:
Sernik na zimno z malinami i sosem czekoladowym

Zestaw 2

MENU SERWOWANE – zestaw nr 2 – cena: 80,-zł za osobę

Zupa:
Pieczarkowa z kurczakiem
Danie główne:
Dorsz smażony podany na paprykowym trio
z ziemniakami puree i zestawem surówek
Deser:
Mus czekoladowy z sosem z owoców leśnych

Zestaw 3

MENU SERWOWANE – zestaw nr 3 – cena: 100,-zł za osobę

Przekąska:
Łosoś wędzony z sosem koperkowym i gorącą bagietką
Danie główne:
Medalion z polędwicy wieprzowej w sosie z rokpola podawany
z pieczonymi cząstkami ziemniaków oraz fasolką szparagową
Deser:
Ciepła szarlotka z lodami i sosem waniliowym

Forma podania

Menu serwowane – okolicznościowe podajemy podczas obiadów oraz kolacji okolicznościowych
dla grup zorganizowanych do 50 osób.
Godzina zakończenia spotkania w ramach wykupionej oferty gastronomicznej: 23:00
Przedłużenie spotkania jest możliwe za dopłatą: 150,-zł za każdą rozpoczętą godzinę.
Wszystkie podane ceny w ofercie zawierają stosowny podatek VAT.